Reviews

‘Van begeleiden naar zelf leiden’

Dagmar kwam “toevallig” op mijn pad. Zij liep met mij mee in mijn ontwikkeling en groei. Daarbij had ik vooraf geen idee wat ik kon verwachten en/of ervaren. Ik had de eerste sessie cadeau gekregen maar ik wist al snel na die eerste sessie dat ik meer wilde! Het is lastig te omschrijven wat Dagmar nu precies ‘doet’ en ik kan mij voorstellen dat dit voor iedere persoon anders is. Ik weet uit eigen ervaring dat een healing van Dagmar verlichtend voor je werkt. Ik vind het een aanrader voor iedereen! Als ik Dagmar moet omschrijven komen bij mij de woorden; vriendelijk, open, eerlijk, geduldig, behulpzaam en warm, in mij op en ze is goed in wat ze doet.

Tijdens mijn sessies heb ik mooie gesprekken met haar gehad en heb ik mooie dingen mogen ervaren en heeft ze mooie stukken kunnen oplossen. De titel is ‘begeleiden naar zelf leiden’ en dat heeft een reden. Tijdens onze sessies werd ik geboeid en word ik getriggerd, wat ervoor zorgt dat ik nieuwsgierig word en ik graag antwoorden wil hebben. Dagmar heeft daarin een hele mooie rol vertolkt waarin ze in het begin de antwoorden gaf maar mij steeds meer zelf liet zoeken naar de antwoorden waarin ik dit niet altijd door had. Tot ik na mijn laatste sessie zo’n mooie ervaring had waarin alle puzzelstukjes op zijn plek vielen en ik mij realiseerde wat ze al die tijd gedaan had. 

Waarin ze in het begin de puzzel aan het uitleggen was, daarna een aantal stukjes op zijn plaats legde, vervolgens tips gaf welke stukjes ik het beste kon pakken om op het einde mij zelf de regie te geven en zodat ik zelf de puzzel af kon maken. Kortom van begeleiden naar zelf leiden. Het voelde voor mij als een samenwerking waarbij ik vele cadeaus heb mogen ontvangen en daarvoor zal ik Dagmar altijd dankbaar zijn.

N. (m) uit Zwolle


‘Dagmar heeft echt magic als gave!’

Ik zie Dagmar als een warm, vrolijk, liefdevol persoon; een hele mooie ervaring met gewoon twee voeten op de grond. Er zijn bij mij dingen ontstaan wat nog nooit eerder is gebeurd.
Voor het eerst voelde ik mij echt volledig in mijn eigen energie. Ik heb een aantal healings bij Dagmar gehad en elke keer was het weer magic, elke keer weer op een ander stukje. Dagmar heeft ook healing gedaan voor mijn dochtertje van 5. Ik zie een meisje die de verdriet van de ander heeft los gelaten en weer volledig haar eigen stuk draagt. Hoe vrolijk ze altijd al was, hoe rustiger ze nu aan voelt. Lieve Dagmar, dankjewel! Dat we nog maar vele mooie dingen samen mogen doen.

G. (v) uit Harderwijk


‘Het resultaat was werkelijk wonderbaarlijk’

Ze zeggen weleens; bij een timmerman hangt de deur scheef, bij een schilder bladdert de verf af en een psycholoog heeft zelf de meeste issues…

Nu ben ik naast fysiotherapeut ook coach en help ik mensen met het vinden van hun blokkades en het opheffen hiervan en geef ik tevens workshops omtrent bewustwording, maar mijn deur hing scheef, mijn verf badderde af en issues had ik zeker. Dat was in ieder geval voor mijn sessie met Dagmar…

Dagmar en ik hadden tijdens onze eerste kennismaking meteen een klik. Niet een klik van, hé wat een aardig iemand, maar een klik van een diepere verstandhouding. Het was alsof ik haar al kende en ik wist instinctief dat zij degene zou zijn die mij kon en mocht helpen. Ik had echter totaal geen idee hoe dit zou verlopen. 

De desbetreffende dag kwam ik bij haar in de praktijkruimte en ging zitten met het volste vertrouwen. Nu moet ik daarbij vermelden dat ik een gevoelsmens ben en dat Dagmar super is in het scheppen van een veilig en vertrouwd gevoel door te zijn wie ze is: warm, gastvrij en bovenal: gemeend begaan met je. Ze legde me rustig uit, onder het genot van een kop koffie, wat ze zou gaan doen: ze zou mij een heling geven zonder me daarbij aan te raken. Ze zette een rustgevende achtergrondmuziek op en vroeg mij om mijn ogen te sluiten.

Ik weet niet hoe dat bij anderen is maar zodra ik mijn ogen sluit spreekt er een stem in mijn hoofd die blokkerend werkt. Deze stem sprak dingen als: “Nou, maar eens zien of dit iets is” en “zie je zelf nou eens zitten, jij denkt dat dit gaat werken?”
Deze stem is de stem van het ego en hoewel ik dit weet, vind ik het verdraait lastig om deze uit te zetten. Maar door de rust en kalmte bij Dagmar en het vertrouwde gevoel dat zij geeft ging dit vrij snel. Ik voelde en zag ook van alles gebeuren, tintelingen door mijn lijf, kleuren verschenen en beelden flitsten voorbij. Ik had het gevoel dat ik heel ver met haar terug ging en mijn buik (het gedeelte waar mijn blokkade en klachten zaten) voelde alsof deze werd geopend.

Het resultaat was werkelijk wonderbaarlijk, deze klachten en spanningen droeg ik al mijn hele leven (volgens Dagmar meerdere levens) met mij mee en ik voelde ze nu verdwijnen. Na afloop vertelde Dagmar me verder alles wat zij gezien en gevoeld had en dit waren dingen die zij niet over mij kon weten en zeker niet van mij gehoord had. Ik ben haar voor altijd dankbaar voor wat zij voor mij gedaan heeft en verwijs nu regelmatig mensen naar haar door en met succes. Dagmar, je bent een prachtig mens! Dank je voor wat je gedaan hebt!

S. (m) uit Alkmaar


Het is echt een bijzondere ervaring’

Dagmar heeft mij een afstandsbehandeling Pranic Healing gegeven.
Het was heel fijn en tijdens de healing lag ik ontspannen in mijn bed en via Dagmar luisterde ik naar relaxte muziek. 
Tijdens de healing voelde ik de energie stromen door mijn buik. Het voelde alsof daar een heleboel overtollige zwaarte werd verwijderd. Daarnaast voelde ik ook veel gebeuren rondom mijn hoofd en schouders. Het was erg fijn om te voelen hoe de zwaarte wegzakte en ik me lichter voelde.
Na de healing vertelde Dagmar mij zulke rake waarnemingen over de vraag die ik had gesteld, over wat mij nog tegenhield binnen mijn eigen bedrijf. Ze vertelde over een vorig leven wat naar voren kwam en wat daar is gebeurd. Ik kan nu plaatsen waarom ik sta waar ik sta en wat ik mag toelaten. Ze heeft me zelfs uitgelegd wat ik te doen heb in dit leven.
Een Pranic Healing behandeling van Dagmar is one of a kind en zorgt voor verheldering en brengt je spot on met je intuïtie. Ik ben haar ontzettend dankbaar. Dagmar beschrijft dit alles zo gedetailleerd en zo raak en zuiver, het is echt een bijzondere ervaring.
Lieve, lieve Dagmar, bedankt, je bent een bijzonder en oprecht mens.

R. (v) uit Lelystad


‘Confronterend maar heilzaam’

Wauw, wat een bijzondere ervaring bij Dagmar. Zij als mens is bijzonder, maar de healing ook. Ik heb heel bewust gevoeld wat Dagmar deed en in haar bevindingen sloeg ze de spijker op z’n kop. Confronterend, maar heilzaam. Ik kom zeker terug.
Dank je wel Dagmar!

L. (v) uit Soesterberg


‘Liefdevol en vertrouwd

Een energiebehandeling van Dagmar is liefdevol en vertrouwd. Ze weet je volledig op je gemak te stellen, zonder dat ze daar moeite voor hoeft te doen. Ze weet wat ze doet. En in haar handen (spreekwoordelijk, want er komt geen fysieke aanraking bij kijken) voel je je veilig en geborgen. Geen idee wat ik kon verwachten, en had het idee dat ik tijdens deze behandeling op afstand gewoon tot rust zou komen en er verder weinig – zeg maar gerust niets –  van zou merken. Het tegendeel bleek het geval. Tot rust kwam ik, maar er gebeurde veel en er kwam veel ‘los’. Geen idee dat dit mogelijk was. Of wel een idee, maar vooral dat dit bij mij natuurlijk dan net weer niet zou gebeuren. Het is een ervaring die me altijd bij zal blijven. En eentje die zeker voor herhaling vatbaar is. Daags na de behandeling maakte ik andere keuzes, en kon ik meer voelen wat goed was voor mij. Er is iets in gang gezet. Twijfel je of zo’n behandeling iets voor jou is? Of sta je er sceptisch tegenover? Probeer het eens uit; het mooie is dat het je alleen positieve dingen kan brengen. En dat je wellicht daarna iets minder stellig bent over ‘dat kan toch helemaal niet’ . Want het kan wel. En bij Dagmar ben je op de juiste plek, in de juiste handen. Ze straalt omdat ze doet wat ze moet doen. Een stuk licht overbrengen op jou. Volledig in vertrouwen waarbij ze het beste voorheeft met jou. 

N. (v) uit Amsterdam 


‘Ik heb de innerlijke rust en energie weer terug gevonden’ 

Ondanks dat ik voor mezelf goede keuzes heb gemaakt het afgelopen jaar, en het nieuwe jaar met een nieuwe uitdaging begonnen ben, voelde ik me onrustig, gespannen, gestresst en opgebrand. Door een access bars-sessie bij Dagmar heb ik de innerlijke rust en energie weer terug gevonden. Ik zie weer de mooie dingen in het leven en kan weer genieten.
Dagmar dankjewel voor je rust, ruimte en warmte die je geeft.

C. (v) uit Limmen‘Het heeft een proces in gang gezet dat hoognodig was’

Ik ging de Pranic Healing sessie bij Dagmar vrij blanco in. Ik had geen klachten, wensen of verwachtingen. Na de healing vertelde Dagmar een aantal dingen die ze oppikte bij me. Ik was totaal verrast toen dat precies de dingen bleken te zijn die me bezig hadden gehouden tijdens de healing. Maar ook de dagen erna voelde ik een verandering. Ik kon bepaalde zaken afsluiten die me al maanden bezig hielden, dat was echt een bevrijding. Ik zag dingen ineens veel scherper en het leek alsof ik het meer vanuit mijn eigen oogpunt kon bekijken. Alsof er letterlijk een last van m’n schouders was afgehaald. Het heeft een proces in gang gezet dat hoognodig was en heeft mij heel erg geholpen.

M. (v), uit Bergen


‘Ik voelde de energie stromen en trillingen door mijn lichaam gaan’ 

Dagmar is een vlotte, jonge vrouw die je meteen op je gemak stelt. Ik ging er heel open in en had weinig informatie van mezelf gedeeld met haar. Al vrij snel tijdens de healing voelde ik de energie stromen en trillingen door mijn lichaam gaan. Ik kon het niet goed benoemen maar voelde super veel gebeuren. Achteraf vertelde Dagmar wat ze had gevoeld en gezien en alles wat ze zei klopte. Tot in de details, uit verleden en heden.
Dagmar is heel fijngevoelig en integer en omdat dit nog maar het begin is van haar helende leven, denk ik dat ze nog veel mensen veel kan geven!

M. (v), uit Alkmaar‘Het was leerzaam en opende mijn ogen waardoor ik mijzelf beter begrijp’

Ik ben nu twee keer bij Dagmar voor een Pranic Healing sessie geweest en wist niet wat ik kon verwachten. Ik heb ongeveer een uur gewoon stil gezeten en gemediteerd, terwijl Dagmar om mij heen liep. Tijdens dat uur merkte ik in mijn lichaam veel reacties op deze sessie, maar wist toen niet zo goed wat er gebeurde. Toen Dagmar klaar was met de sessie was ik erg benieuwd naar de uitkomst en haar ervaring. Wat mij een beetje schokkeerde was dat zij bijna mijn hele levensverhaal kon opnoemen zonder dat we elkaar gesproken hadden. Ze kon opnoemen waar iets in mijn lichaam vastzit en waar het vandaan komt. Zij kan vooral duidelijk de connectie beschrijven van hoe ik mijn leven nu leidt in verbinding met mijn verleden. Dit was voor mij erg leerzaam en heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn ogen te openen en mezelf beter te gaan begrijpen. Als je bereid bent om jezelf echt te leren kennen kan ik deze sessies echt aanraden.

F. (m), uit Alkmaar‘Na de sessie was ik in goede balans en voelde ik een fijne energie in mezelf’

Dagmar brengt je tijdens een sessie compleet op je gemak. Ik kan me voorstellen dat het voor sommige cliënten een intense ervaring is maar voor mij was de Pranic Healing behandeling erg ontspannend en rustgevend. Na afloop vertelde Dagmar, wonderbaarlijk genoeg, over een aantal dingen waar mijn gedachten en gevoelens waren geweest, en dat klopte! Ook na de sessie was ik in goede balans en voelde ik een fijne energie in mezelf.
Ik heb Dagmar ervaren als een professional met enorme capaciteit om zich te verplaatsen in de ander. Ze heeft een verbazingwekkend vermogen om door te prikken naar een onderliggend probleem, waardoor dat er is en wat de oplossing kan zijn. Ze kwam op mij over als een hulpvaardig, kalme, begrijpende en oplossingsgerichte ervaringsdeskundige en – boven alles – een zonnestraaltje.

K. (m), uit Amsterdam


‘Ik heb nu weer meer helder gekregen wat er voor mij echt toedoet’ 

Lieve Dagmar,
Heel erg bedankt voor de mooie healing die je me gegeven hebt, het heeft me echt geholpen en geraakt. Ik vond het bijzonder om te ervaren hoe ontspannen ik werd tijdens de healing en hoe moe ik misschien eigenlijk wel was. Het was treffend en ook wel confronterend hoe je precies kon benoemen wat mijn uitdagingen zijn en waar mijn krachten liggen. Ik heb weer meer helder gekregen wat er voor mij echt toedoet en probeer nu dichter bij mezelf te blijven. Ik voelde me veilig en tegelijk ook echt gezien. 

Ik kom graag nog eens bij je terug.

E. (v), Alkmaar


Het is bijzonder want er is zoveel veranderd.’

Ik kwam al een aantal weken niet meer vooruit. Een hoop willen ondernemen, maar gevoelsmatig de energie niet hebben. Vervolgens begon het denken wat overgaat in piekeren en voor ik het wist zat ik zo vast als een muur. Dagmar adviseerde een healing en een week geleden was het zover. 
Tijdens de sessie merkte ik niet zoveel, maar Dagmar vertelde me nadien dat er een hele hoop informatie loskwam. Ze begon te vertellen, een deel hiervan klonk bekend, maar ook zaken waar ik tot nu toe geen weet van had, maar waarvan ik (achteraf) dacht: ja, dit klopt!
Ook gaf ze aan dat ze een hoop negatieve energie weg had gehaald. Ik ben vrij nuchter van aard, dus wist niet zo goed wat ik me daar bij voor moest stellen.
Het is bijzonder, want de afgelopen dagen is er zoveel veranderd. Ik voel me enorm energiek. Ik voel me lichter, Onderneem een hoop activiteiten en had zelfs de energie en de zin om meerdere dagen te gaan sporten. Alsof er een knop is omgegaan. Ik kom letterlijk weer vooruit!

Dagmar dank je wel en ik kom zeker bij je terug!

L. (v), uit Alkmaar


Een fijne ontmoeting die mij heeft verrijkt’

Wat een bijzondere ervaring! Ontwapend… Er is verbinding vanuit veiligheid, warmte en onvoorwaardelijkheid. Een ontmoeting waarin ruimte innemen, verstilling en tevens voelen wat er is, vertaalt wordt naar mijn verhaal, thema’s die aandacht vragen. Een fijne ontmoeting die mij heeft verrijkt aan inzichten maar ook vanuit rust heeft kunnen bevestigen. Superfijn!

M. (v), uit AlkmaarIk voelde warmte en tintelingen’

Het was voor mij de eerste keer dat ik een healing behandeling onderging. Ik ben vrij rationeel ingesteld en heb de behoefte om alles te snappen. Wat er tijdens de healingsessie gebeurde kan ik niet anders omschrijven dan bizar en snappen doe ik het dan ook niet. Ik voelde warmte en tintelingen op bepaalde plekken, die bleek later, belangrijke punten waardoor ik “op slot” zat. De uitleg die Dagmar gaf was heel duidelijk. Ik ben me dan ook veel bewuster van de keuzes die ik maak en probeer naar mijn lichaam te luisteren. Ik ben heel blij dat ik de behandeling heb gedaan en kom zeker terug!

S. (v), uit Amstelveen