Business Leap Consult

Business Leap Consult
A true story…

In paniek appte ze me: “Fuck Dag, ik zit helemaal vast en ik ben mijn focus, plezier en gevoel van vrijheid totaal kwijt. Wat moet ik doen? Kun je me helpen?”
Deze lieve, succesvolle ondernemer was volledig door angst verlamd.
Over een paar weken zou ze haar ultieme businessdroom waar mogen maken, maar de stress sloeg toe en alle onzekerheid, twijfels en bijbehorend copinggedrag staken de kop op.

“Dagmar, wil je me alsjeblieft helpen om helderheid te krijgen in deze situatie? Ik word gek van de onduidelijkheid want ik snap totaal niet waar mijn opdrachtgevers mee bezig zijn en waarom mij dat zo triggert.”
Deze – al decennia lange – succesvolle interim directeur had een fantastische opdracht maar zijn opdrachtgevers waren onduidelijk en bezorgden de organisatie stress waardoor de bedrijfsvoering totaal spaak liep. Het bezorgde hem slapeloze nachten, frustratie en zijn gezondheid ging er door achteruit.Een startende ondernemer reikte naar me uit en zei: “Dagmar, ik vind het zo eng om mezelf te laten zien, ik zie collega’s zichzelf elke dag online tonen en ik, ik durf niet! Ik voel diepe weerstand! Wat moet ik nu doen?”
Deze lieve ondernemer zat helemaal vast in oude overtuigingen en ondanks haar mega talent en prachtige product bleef ze aanrommelen. Het bezorgde haar een slecht gevoel over zichzelf, met als gevolg veel ruzies thuis en stress om ‘het waar te maken’ omdat haar omgeving bleef maar vragen wanneer ze écht doorbrak met haar “bedrijfje”.Tijdens een gesprek met een ondernemer die meerdere succesvolle bedrijven oprichtte, vroeg hij: “Ondernemen vind ik geweldig, maar wat past nu werkelijk bij míj? Ik vind zoveel leuk, ik ben soms de focus kwijt en dat zorgt voor chaos in mijn hoofd, maar ook hoe ik me over mezelf voel.”
Deze energieke ondernemer had zoveel talenten en gaves maar zag door de bomen het bos niet meer. Zijn immens nieuwsgierige aard en creatieve geest waren lange tijd dé invulling van zijn leven, alleen zorgde het nu voor stress en angst waardoor er weinig meer uit zijn handen kwam.

Big Lasting Changes

Al deze mooie, lieve, stoere en getalenteerde ondernemers zaten vast.
Vast in hun onzekerheden, twijfels, angsten, frustraties, onduidelijkheid.
Kortom het gaf hen allemaal een gevoel van onvrede en dat had niet alleen weerslag op hun business, maar net zoveel op hun persoonlijke leven.
Ze werden minder blije en positieve partners, ouders en vrienden doordat veel van hun energie uit ging naar het managen van hun angsten in plaats van hun bedrijf.
Het kostte sommigen hun gezondheid, want ze werkten keihard maar zonder gewenst resultaat putte het hen volledig uit. En anderen waren ontzettend goed bezig voor klanten, of ontwikkelden mooie producten en diensten maar ze deden alles alleen of vanuit pure bewijsdrang.
To be honest, het kostte hen allemaal veel meer dan alleen inkomsten.De verantwoordelijkheden die horen bij het runnen van een eigen bedrijf namen deze ondernemers op de koop toe. Tot op een bepaalde hoogte uiteraard, want geen van hen wilde hun droom in rook op zien gaan vanwege (gezondheids)problemen. Gelukkig is zelfbewustzijn één van de belangrijkste skills die je als ondernemer kan hebben, dus besloten ze stuk voor stuk dat ze wel wat hulp konden gebruiken. Door middel van een Business Leap Consult notabene. Het was voor sommigen wellicht een ietwat onconventionele manier, maar ze realiseerden zich allemaal dat zich veel meer tussen hemel en aarde bevindt dan we vaak kunnen zien.
En juist daar vinden we de antwoorden én transformeren we de oplossingen voor onszelf.

Het resultaat van hun BLC?
Al deze mooie mensen kregen weer hun plezier in het ondernemen en vertrouwen in hen zelf weer terug. Ze hadden hun focus terug én voelden vooral weer rust en kalmte in hun lichaam.
Nu hun zakelijke ambities weer duidelijk waren, merkten ze ook op persoonlijk front grote veranderingen.
Na het consult was duidelijk waar de zogeheten “sabotage”-angel zat waardoor ze in toekomstige situaties (zowel op de werkvloer als thuis) dit snel en zelf konden omturnen.

Plan ook een BLC in!

A leap of faith…

An act of believing something that is not easily believed.

Cambridge Dictionary

Wat doet een Business Leap Consult voor jou?

Als ondernemer heb je naast jouw fantastische gaves ook een dosis vertrouwen en durf nodig. En die sprong van vertrouwen moet je elke dag opnieuw maken. Dat maakt van ondernemers echte durfallen én grootse dromers tegelijk. Jouw geloof in jezelf en jouw product of dienst staat centraal in je business. Alleen soms kan zelfs jij dat geloof even niet voelen of vinden.

Met een Business Leap Consult krijg jij antwoorden en tools waardoor jij weer – of met nog meer – met vertrouwen, rust en plezier jouw bedrijf runt.
Want als ondernemer bén jij je business. Die wisselwerking is een gouden formule. Als het lekker stroomt ín jou, dan heeft jouw onderneming daar direct profijt van. Dat plezier en de vrijheid van ondernemen zijn key in jouw business. Alleen soms voel je dat totaal niet meer, dan heb je even geen plezier, energie, inspiratie of laat staan focus.

It happens. We’re all human… We zitten allemaal wel eens vast of raken onze focus kwijt. Alleen als je als ondernemer big time angsten ervaart, werkt dat niet alleen jou tegen, maar ook je bedrijf.

Natuurlijk weet jij diep van binnen dat jij over alle kwaliteiten beschikt en hartstikke capabel bent om je bedrijf op de rails te houden. Eeuwige twijfels en keuzes afwegen horen nu eenmaal bij ondernemen, maar het moet niet zo zijn dat jij vanuit angst je business runt en je grootste businessdromen niet waar durft te maken.

Met een Business Leap Consult transformeren we wat jou nu werkelijk in de weg staat om weer zelfverzekerd en vol vertrouwen verdere stappen te nemen. You can take the leap again!

“Ik zat volledig vast in angst en wist hierdoor niet meer welke stappen ik moest nemen. Na een consult met Dagmar had ik weer een rustig lijf, een gefocust hoofd en had ik weer helder wat ik wil doen.”

Linda Bleeker-Ruck, Women’s Confidence Coach, Luminos Coaching

Wat levert een Business Leap Consult jou op?

Met een Business Leap Consult krijg je praktische en spirituele hulp om jouw probleem positief te veranderen.
Een Business Leap Consult kan jou o.a. helpen bij;

  • (Her)Ontdekken van jouw missie/doel.
  • Weer plezier en vrijheid ervaren in het ondernemen.
  • Jouw business naar een hoger level tillen.
  • Regie over je business terugnemen i.p.v. controle willen/vasthouden.
  • Je niet meer klein houden of denken dat je het niet kan.
  • Matchende klanten aantrekken.
  • Jezelf die grote businessdromen durven gunnen.
  • Buiten je comfort zone bij jou passende keuzes maken.
  • Spanningen en angsten over geld overwinnen.
  • Leren luisteren en handelen naar jouw intuïtie.

Staat jouw hulpvraag er niet tussen?
Schroom niet om contact met mij op te nemen.

Ik wil een sessie boeken!

Wat hebben jouw (voor)ouders ermee te maken?

Het kan zo zijn dat jouw (voor)ouders bepaalde angsten of overtuigingen hadden die jou nu beperken zonder dat jij dit bewust weet. Denk: jouw opa en oma die opgroeide in diepe armoede of de Hongerwinter hebben meegemaakt waardoor jij (nu nog!) onbewust op de kleintjes let of zelfs bang bent om je huis te verliezen als jij een grote investering moet doen.

Of wellicht heb jij in je huidige of tijdens een eerder leven iets traumatisch meegemaakt waardoor je nu vastloopt en niet verder komt. Hoe dan ook, onbewuste overtuigingen of generationele trauma’s kunnen ervoor zorgen dat jij andere keuzes maakt dan je diep van binnen wil. En dat is natuurlijk doodzonde en niet de bedoeling! Jij mag juist een lichter leven leven zonder beperkingen.

Met een Business Leap Consult ontdek je wat jou vastzet en wat je mag laten. Met deze inzichten word je milder naar jezelf en merk je bij een vergelijkbare situatie dat je jezelf sneller jezelf herpakt.

De waan van de dag zorgt er vaak voor dat ik de focus en richting van mijn zakelijke én persoonlijke ontwikkeling even kwijt ben. Een consult met Dagmar is alsof mijn kompas opnieuw gekalibreerd wordt. Door haar gave kom ik bovendien direct 4 of 5 stappen vooruit, in plaats van dat er meerdere sessies nodig zijn voor een enkele stap.

David Schultz, Eigenaar Coaching- & Trainingsbureau Vanzelfsprekend Coaching

Wat gebeurt tijdens een Business Leap Consult?

Een BLC is een combinatie tussen energetisch/spiritueel werk en praktisch down to earth gesprek met tips, tools en uitwerking. Dat doen we op een holistische manier (energetisch, fysiek, mentaal) zodat jij op meerdere levels verandering en verlichting ervaart.

Wat doet Dagmar?
Tijdens een consult ‘tune ik volledig in’ op jou en jouw bedrijf zodat ik op meerdere levels een beeld vorm. Dat doe ik door middel van een energie reading, daarin onderzoek ik jou en je bedrijf op de plekken waar het niet stroomt. Omdat ik telepatisch kan communiceren met jou, jouw lichaam en jouw/mijn gidsen en ik energie kan zien, krijg ik een goed beeld waar jij mee geholpen kan worden.
Dit nemen we uiteraard uitgebreid door tijdens het consult.

Met een korte healing (een energetische behandeling) gaan we vervolgens aan de slag waarin jij alle blokkades mag loslaten. Hiervoor hoef jij niets te doen. Je mag zitten of liggen met gesloten ogen en naar muziek luisteren. Je kan dan energie voelen stromen door je lichaam, er kunnen tintelingen, warmte, koud of zelfs wat spieraanspanningen ontstaan. Voel je niets? No worries, het werkt alsnog! Elke sessie is anders, en elke keer merk je wat anders op.

Een healing zorgt dat je weer in contact komt met jezelf, met jouw ware zelf! Dit betekent dat je weer voelt wat jij echt wil, wie jij bent, waar je voor staat en wat jouw doel(en) zijn. Daarnaast ruimt het (energetisch) veel op waardoor rust, kalmte en helderheid in je lichaam en je geest ervaart.

Na de healing hebben we een nabespreking. Dan nemen we door welke boodschappen en inzichten ik ontvangen heb tijdens de healing. Dit zijn antwoorden op jouw hulpvraag die je vooral inzicht geven in jouzelf en vervolgens hoor jij welke concrete stappen je kan gaan zetten om jouw doelen waar te maken.

*Het consult vindt plaats via videocall.
Het effect en resultaat zijn exact hetzelfde als bij een live-sessie.

Het consult heeft me weer het vertrouwen in mezelf teruggeven. Op een spirituele manier heeft het me weer in contact gebracht met mijn Hogere Zelf – mijn Ware Ik – en al het potentieel in mij, en tegelijkertijd heeft het me ook heel praktisch een to do list en plan gegeven. 

Linda Bleeker-Ruck, Women’s Confidence Coach, at Luminos Coaching

Tarief & Duur

Een Business Leap Consult duurt max. 2 uur en is online via video call (ZOOM).
Neem vooral contact met mij op als je een andere vraag hebt.

Tarief

Een eenmalige Business Leap Consult is €499,- (excl. btw)
*factuur wordt toegestuurd.

Maak een afspraak!

Yes! Laten we samenwerken, jij en ik.
Wij gaan aan de slag om jouw huidige situatie te transformeren.
Zo kun jij je grote dromen realiseren met jouw talenten en gaves.
Want jouw volledige potentieel is de sleutel tot succes!

Tot gauw,
Liefs, Dagmar