Group Healing

Wat is een groepshealing?

We kennen allemaal de term ´hoe meer zielen, hoe meer vreugd´, en dat geldt zeker voor groepshealing. Want een healing in groepsverband heeft een net zo´n mooi en hetzelfde diepgaande effect als bij een persoonlijke sessie. Uiteraard zijn er verschillen, want het bijzondere van de groepssessies is dat je het juist met meerdere mensen tegelijkertijd ondergaat. Je ervaart het op jouw eigen manier maar de groepsdynamiek bepaalt de overeenkomsten en inzichten en die zijn vaak enorm treffend en vergelijkbaar.

Een groepshealing brengt op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch vlak diepgaande en innerlijke veranderingen. Het is een helende groepsreis die helpt om het o.a. bewustzijn te vergroten.

Voor wie is het?

Healings in groepsverband kunnen voor mensen in alle leeftijdcategorieen worden georganiseerd. Denk aan familie, vrienden of vriendinnen, partners, collega´s, kinderen (zowel op school of thuis) en tijdens evenementen.
Een groepshealing kan al vanaf 2 personen.


Wat gebeurt tijdens een groepshealing?

Tijdens de sessie mag je zitten of liggen en kun je de werking van energie merken. Dat kan door tintelingen, warm/kou, rillingen of bijvoorbeeld door het zien van beelden. Elke en welke ervaring is oke, want er is geen algemene ervaring omdat iedereen anders ´voelt´of waarneemt. 

Het effect van healing is het beste te omschrijven als innerlijke schoonmaak of complete release van zware of lage en overbodige energie. Een sessie geeft dus vooral ontspanning in lichaam, ziel en geest wat je kunt merken doordat je (later) mentale, fysieke, emotionele of energieke verlichting ervaart.

Na een groepshealing bespreken altijd wat door mij werd opgemerkt en uiteraard ben ik altijd enorm benieuwd naar de ervaringen van de deelnemers.

N.B. Groepshealing kan zowel online als fysiek plaatsvinden. Het resultaat en het effect zijn hetzelfde. De beleving is uiteraard verschillend.

Waarom kun je een groepshealing doen?

Je kunt tijdens een healing een specifiek thema uitwerken of juist een healing als groep ontvangen waarbij achteraf het verbindende thema gedeeld wordt.

Hoe dan ook, de groep heeft altijd raakvlakken, ook als je die vooraf niet verwacht.

Thema´s die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld;

  • Hechtingsproblematiek
  • Angst voor geldtekort
  • Durven opkomen voor jezelf
  • Harmonie herstellen
  • Negatieve patronen doorbreken
  • Groepsruis verminderen

Groepshealing kunnen ook georganiseerd worden ter gelegenheid van o.a.;

  • Volle of Nieuwe Maan sessies
  • Seizoensequinoxen
  • Planetaire shifts

Benieuwd of een thema past?
Neem vooral contact op dan bespreken we de mogelijkheden. 

Duur en tarieven

De duur, tijd en locatie van een groepshealing kan altijd in overleg besproken worden. Afhankelijk van het aantal personen en de (fysieke of online) locatie wordt een offerte opgesteld.

Meer weten?

Ben je benieuwd of heb je meer vragen of een groepshealing uitkomst kan bieden? Neem contact met mij op, dan neem ik graag de mogelijkheden en voorwaarden met je door. En houd de Events & Workshop pagina in de gaten voor evenementen.