Healing-trajecten

Wat houdt een traject in?

Tijdens een healing-traject werken we samen. Jij en ik gaan op zoek naar antwoorden waardoor je onder andere (meer) bewustwording en verlichting ervaart en boven alles regie over je eigen leven leeft.
Een traject houdt in dat wij gedurende het aantal benodigde sessies een thema of vraagstuk volledig en tot in de diepte uitwerken.

Hoeveel sessies heb je nodig?

Een traject beslaat 8 sessies van 1,5/2 uur per keer en wordt binnen 6 maanden afgerond.

De healingsessies spreken wij in overleg af, volledig afgestemd op jouw tempo en ritme. In het begin zal dat 2x per maand een sessie zijn, en erna 1 keer maand of 3 weken. De sessies kunnen zowel in de praktijk als online plaatsvinden. Het effect en resultaat zijn exact hetzelfde.

Wat gebeurt tijdens een traject?

Onze eerste afspraak is de intake. Dan leren we elkaar kennen en kunnen we bepalen of wij een match zijn en healing jou kan helpen.

Tijdens de intake proberen we alles zo helder mogelijk te formuleren en kijken we naar hoe jouw leven nú is. Dat blijven we doen. Zo evalueren en reflecteren we continu op wat zich afspeelt in jou en jouw leven.

Na een intake of inleidend gesprek plannen we een afspraak voor de healingsessie. Tijdens de opvolgende healingsessies gaan we elke keer op zoek naar de antwoorden op jouw startvraag en datgene wat jou – verder – bezighoudt. Dat doen we vanuit een holistische visie; want alles verhoudt zich tot elkaar dus jij, jouw gezondheid en jouw leven zijn allemaal onderdeel van het geheel.

Wat kan je van een traject verwachten?

Elke sessie is uniek. Het is daarom fijn om met een open mind het traject in te gaan.
Datgene waar jij op dat moment behoefte aan hebt, komt altijd aan bod. Heb vertrouwen in de mooiste uitkomst, zo haal je het maximale uit jouw traject.
Voor elke deelnemer is de wens of vraag vooraf uiteraard wisselend, het resultaat is vergelijkbaar; zij kregen meer bewustzijn, meer leiderschap over hun leven waardoor hun leven leuker werd en ze dat ze van zichzelf kunnen houden.

Waar kan het bij helpen?

Met een Healing-traject leer je jezelf en je leven positief te veranderen.
Je krijgt hulp om zelf antwoorden, tools, inzichten op te doen waardoor je fysieke, mentale en emotionele verandering en verlichting ervaart.

Een Healing-traject kan jou o.a. helpen bij;

  • Ontdekken van jouw missie/doel.
  • Jouw business naar een hoger level tillen.
  • Regie over je leven nemen i.p.v. controle willen vasthouden.
  • Hulp bij het leren omgaan met heldervoelend, helderziend, helderhorend of helderwetend zijn.
  • Hechtingsproblematiek; binding- of verlatingsangst.
  • Hulp bij herstel van burn-out of overspannenheid.
  • Paniekaanvallen en/of traumaverwerking.

Tarief

Het traject biedt uitkomt bij het volledig uitwerken van jouw hulpvraag.
Neem vooral contact op bij vragen en/of advies bij het boeken van een traject.

*Intake
gratis

Traject

De investering voor het totale traject is € 2.222,- (excl. btw)