Healing Child

Waarom een Child Healing?

Vanzelfsprekend willen we kinderen het allerbeste geven, alleen wanneer je niet weet wat ‘dat beste’ is, kan een healing uitkomst bieden. Want een Child Healing is eigenlijk een sessie voor jouw kind én de ouders/verzorgers omdat het altijd inzichten en tools geeft waar jullie mee aan de slag kunnen. Een fijn gevolg hiervan is dat jullie elkaar beter begrijpen en leren kennen.

Werkwijze

Wanneer een kind zelf (nog) niet kan vertellen wat zich aan de binnenkant afspeelt, vertaal ik de innerlijke thema’s of ‘struggles’. Doordat ik op telepathische basis communiceer, geef ik terug welke behoeften er zijn en wat jouw/jullie kind nodig heeft. Een healing levert altijd inzichten en oplossingen die ik vervolgens met de ouders/verzorgers deel. Zo krijgen jullie tools om elkaar beter te begrijpen en kunnen jullie zelf aan de slag om de situatie positief te veranderen.

We beginnen de Child Healing altijd met een telefonisch consult of inleidend gesprek. Dan bespreken we wat jij als ouder/verzorger opmerkt. Hierop plannen we een afspraak waarop ik de healing geef. Het is mogelijk – als het kind dit zelf wil – om af te spreken in de praktijk. Wanneer hier geen behoefte aan is, spreken we een moment af waarop ik de healing op afstand geef. Het effect en het resultaat van de sessie zijn exact hetzelfde als tijdens een afspraak in de praktijk.
Direct na de sessie, bespreken we telefonisch of in de praktijk wat ik mocht waarnemen. Dit wordt met een geluidsopname vastgelegd zodat je alle informatie later nog eens kunt beluisteren.

Waar kan een Child Healing bij helpen?

Ik geloof dat geen kind (of mens) ‘stuk’ is of dat er iets ‘mis is’ met hen. Eerder zorgen omstandigheden, gebeurtenissen en ervaringen dat een kind jou aangeeft dat het zich niet fijn voelt. Met healing vertaal ik die behoeften en wordt de belastende energie bij het kind losgelaten. Zo verlichten we de situatie en creëren we een positieve verandering.

Healing zijn geschikt voor alle kinderen tussen 0-15 jaar.
Kinderen zijn net zo – of eigenlijk meer – ontvankelijk voor energiebehandelingen als volwassenen.

  • Hooggevoelig of hoogsensitieve kinderen die overprikkeld raken
  • Kinderen die moeite hebben zichzelf (hun eigen gevoelens, gedachten en energie) te kunnen onderscheiden van anderen
  • Verlatingsangst
  • Huilbaby’s
  • Angsten of zwaardere trauma’s
  • Drink/eetproblemen
  • Slecht in of doorslapen
  • Dwars gedrag
  • Verlichting bij fysieke ongemakken van huiduitslag tot gehoorproblemen
  • Hulp en uitleg voor kinderen met fysieke of mentale uitdagingen

Hoe langt duurt de Child Healing en wat zijn de kosten?

Een Child Healing 75 minuten.
De kosten zijn €111,- incl. btw.

De intake als de sessie kunnen zowel aansluitend achter elkaar plaatsvinden.
De afspraak is zowel online (videocall) als in de praktijk mogelijk.
Het effect en het resultaat zijn exact hetzelfde.

Vragen & Antwoorden

Ben je benieuwd of heb je meer vragen of een healing jouw kind kan ondersteunen? Neem contact op voor de mogelijkheden of boek direct een afspraak.